Gootsteen ontstoppen in Tiel

Etensresten, jus, nagels: uw gootsteen krijgt dagelijks niet alleen water, maar ook veel andere zaken te verwerken. Een verstopping kan dan ook altijd optreden. Vaak is dit vrij eenvoudig te verhelpen. Is dit niet het geval? Haal er dan een specialist bij. Laat ons dan uw gootsteen in de badkamer of keuken ontstoppen. De medewerkers van ons bedrijf zijn u in de regio Tiel met plezier van dienst!

Zelf uw gootsteen ontstoppen

In veel situaties hoeft u er geen vakman bij te halen. U kunt de verstopping dan zelf verhelpen. Hiervoor kunt u een kopje soda in de gootsteen gooien, gevolgd door een flinke scheut azijn en kokend water. Eventueel herhaalt u dit. Vaak is dit voldoende! Is dat niet zo? Haal dan de sifon eens los, en verwijder het vuil. Tevens kunt u een ontstopper inzetten. Heeft dit alles geen effect? Dan is het tijd voor een expert.

Schakel ons in

Op de loodgieters van De vakman kunt u altijd een beroep doen. Hiervoor belt u ons op het nummer 0344 - 79 90 39. Ook kunt u ons contactformulier invullen, dan hoort u vlug van ons. We komen dan naar u toe om de problemen te inspecteren en vervolgens meteen op te lossen. Voor gootsteen ontstoppen kunt u in Tiel en omstreken op ons rekenen!