Toilet plaatsen in Tiel

Dagelijks brengen we heel wat tijd door in het kleinste kamertje. Daarom is het belangrijk dat niet alleen het vertrek comfortabel is, maar vooral dat u over een toilet van kwaliteit beschikt. In Tiel en omstreken kunt u hiervoor ons bedrijf inschakelen. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Montage van uw wc

Voor het installeren van een toilet bent u bij De vakman aan het juiste adres. U kunt bijvoorbeeld een hangend toilet plaatsen. Uw vertrek lijkt er optisch groter door, en bovendien is het schoonmaken eenvoudig. De staande variant wordt van oudsher het meest geplaatst: een degelijke, robuuste en prijsbewuste keuze. Als u nog ruimte over heeft, zou u daarnaast nog voor een urinoir kunnen gaan. Dit is niet alleen hygiënisch, maar kan ook veel water besparen. Weet u niet welke keuze u moet maken? Dan denken wij graag met u mee!

Toilet renovatie en reparatie

Uw wc loopt door? U wilt uw wc pot vervangen? Of wilt u nieuw tegelwerk in het toilet? Reparatie en renovatie maken tevens deel uit van ons servicepakket. Wanneer wij bij u aan het werk zijn geweest, zal uw toilet weer als nieuw werken. In de regio Tiel zetten we onze kennis en kunde met plezier voor u in!