Teamfoto Oomen Totaalbouw
Werkzaam in Tiel, hoofdvestiging Steenbergen

Bad plaatsen Tiel

Ontstressen en tot rust komen? Dan is een bad in uw badkamer onmisbaar. Is uw badkamer toe aan vernieuwing en wilt u graag genieten van een comfortabele badkuip in Tiel? Als u nog geen bad heeft of als uw badkamer toe is aan een upgrade, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze experts zijn volledig op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de markt. Met onze expertise begeleiden we u graag naar het ideale bad voor uw badkamer en uw persoonlijke smaak. Of u nu kiest voor een bubbelbad, jacuzzi of een eenvoudig groot ligbad zonder poespas.

Bad vervangen Tiel

Het vernieuwen van uw bad kan een flinke opgave zijn. Welke baden zijn geschikt om op dezelfde plek te worden geplaatst? Zijn er aanpassingen aan de leidingen nodig? Indien gewenst komen onze vakbekwame loodgieters in Tiel langs om een situatieopname te doen en u te adviseren over de mogelijkheden.

Wij staan voor u klaar om al uw zorgen uit handen te nemen en professioneel uw bad te vervangen. Als u vragen heeft, kunt u ons bellen op 085 106 1165 of een bericht achterlaten via het contactformulier. Wij zullen zo spoedig mogelijk bij u langskomen om alles te bespreken.

Mogelijkheden bad plaatsen in Tiel

Het aanbod aan baden is de laatste jaren flink gegroeid. Er bestaan ontelbaar veel verschillende varianten met diverse vormen, afmetingen en functionaliteiten. De loodgieters van Oomen Totaalbouw zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en helpen u graag met het maken van een geïnformeerde keuze.

Soorten baden

Het is noodzakelijk om te weten welk soort bad en welke afmetingen geschikt zijn voor uw badkamer. Bent u op zoek naar een badkuip in ronde vorm of gaat uw interesse uit naar een langwerpige variant? Gaat uw voorkeur uit naar een vrijstaand bad of heeft u liever een bad-douche combinatie?

Voor wie geen grote badkamer heeft, kan een bad-douche combinatie een uitkomst bieden om ruimte te besparen. Laat uw comfort tijdens het baden nooit in het gedrang komen. Zorg ervoor dat u goed op de hoogte bent van de verschillende mogelijkheden.

Een hoekbad is een goede optie als u ruimte wilt besparen in uw badkamer. Zelfs baden met moeilijke hoeken kunnen perfect op maat worden gemaakt voor uw badkamer. Als u extra ruimte wilt besparen, kunt u zowel ligbaden als hoekbaden en bad-douche combinaties laten inbouwen.

Als u de voorkeur geeft aan luxe en verfijning, dan is een vrijstaand bad de meest populaire keuze. Verschillende vormen en maten zijn mogelijk voor baden. Het is dan ook van belang om vooraf een duidelijk beeld te hebben van hoe u de badkamer wilt inrichten voordat u besluit om een bad te laten plaatsen.

Functionaliteiten en extra's

Of u nu kiest voor een compact bad of een ruim bad, er zijn verschillende functies en extra's beschikbaar. Voor de boekenliefhebbers die graag een boek lezen in bad, is een boekenplankje dat beschermd is tegen spetters onmisbaar. Het is mogelijk om alles te doen, afhankelijk van uw budget.

Wilt u dat uw bad ook als bubbelbad of jacuzzi kan dienen? Dat behoort zeker tot de mogelijkheden! Bij ons kunt u terecht voor alle soorten baden in Tiel, onze loodgieters hebben ruime ervaring. Laat ons weten wat uw voorkeuren zijn via het contactformulier of neem contact met ons op via 085 106 1165 om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.


Oomen Totaalbouw staat voor u klaar in Tiel
Over ons

Oomen Totaalbouw is uw gespecialiseerde partner voor diverse loodgieterswerkzaamheden, waaronder lekkages, cv-ketel storingen en verstoppingen. Of het nu gaat om kleine of grote installatieklussen, geen opdracht is te uitdagend voor ons.Onze bekwame... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1165

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor bad plaatsen?

Over Oomen Totaalbouw

Oomen Totaalbouw is uw gespecialiseerde partner voor diverse loodgieterswerkzaamheden, waaronder lekkages, cv-ketel storingen en verstoppingen. Of het nu gaat om kleine of grote installatieklussen, geen opdracht is te uitdagend voor ons.


Onze bekwame medewerkers hebben ruime ervaring in het loodgietersvak en streven naar een vlekkeloze uitvoering van elke installatie. Onze betrouwbare en persoonlijke aanpak, waarbij de klant centraal staat, zorgt voor tevredenheid. Door onze veelzijdigheid kunnen we een breed scala aan diensten aanbieden, waardoor we vrijwel altijd uw probleem kunnen oplossen.


Wij begrijpen dat een snelle oplossing van uw probleem essentieel is. Daarom streven wij ernaar om zo snel mogelijk een afspraak te maken, zodat u niet lang hoeft te wachten op een loodgieter. Indien u direct hulp nodig heeft en op zoek bent naar een snelle en betrouwbare loodgieter met kennis van zaken, aarzel dan niet en bel Oomen Totaalbouw direct – wij staan paraat!


Of het nu voor particulieren of zakelijke klanten is, bij een loodgietersprobleem kunt u gerust contact opnemen met Oomen Totaalbouw, uw installatie-expert. Wij staan klaar om u op deskundige wijze te helpen!


Bouwgarant,VCA,Keurmerk Kwaliteitsvakman,VGO-keur,KOMO,InstallQ,Erkend leerbedrijf,STEK-certificering,NIBE Dubokeur,Kiwa,Keurmerk ConsuBeter