Badkamer installeren in Tiel

Een badkamer is een ruimte die intensief wordt gebruikt. Het is daarom belangrijk dat het een prettig, mooi uitziend en functioneel vertrek is. Wanneer dat bij u nog niet of niet meer het geval is, is het misschien tijd om er eens een vakman bij te halen. Hij kan ervoor zorgen dat de badkamer (weer) uw droomvertrek wordt. In de regio Tiel schakelt u hiervoor ons bedrijf in. Onze medewerkers zijn echte specialisten en zijn op de hoogte van alle ontwikkelingen. Zo bent u verzekerd van een prachtig resultaat!

Douchebak plaatsen of inloopdouche maken?

Wilt u een nieuw bad plaatsen? Moet er een wastafel vervangen worden? Of gaat de gehele badkamer op de schop? Geen klus is onze experts te groot of klein. Vandaag de dag is er erg veel mogelijk op het gebied van sanitair. Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het keuzeproces? Dan denken we met plezier met u mee. Als de knopen zijn doorgehakt, gaan we vervolgens de badkamer installeren.

Ook voor renovatie en reparatie

Niet alleen voor montage, maar voor renovatie en reparatie kunt u tevens bij De vakman terecht. Vermoedt u met lekkage te maken te hebben? Moeten er waterleidingen worden verlegd, of wilt u vloerverwarming plaatsen? Wij kunnen het voor u realiseren. Neem gerust contact met ons op, dan vertellen we u graag meer. Uw badkamer installateur staat in Tiel en omstreken voor u klaar!